Project omschrijving

Pen (Josephine) en Rhio (Rosario) zijn vrienden en beiden business-minded. Ze waren beiden op hun even geen werk als on-call onderzoekers toen ze besloten om de Start Your Business Training bij te wonen.
Na de training besloten ze zakenpartners te worden en te beginnen met een kleine maaltijd (take-out) winkel. Ze werkten aan het bedrijfsplan en legden hun spaargeld bij elkaar en konden zo, twee weken na de training, hun bedrijfje starten in Welfareville (Mandaluyong City). Pen diende als de kok en Rhio hielp met de bereiding van de ingrediënten en bediende de klanten. De eerste 2 weken ging goed. Ze serveerden maaltijden aan mensen diegeen tijd hebben om hun maaltijden zelf te bereiden omdat ze bv. werk hebben.
Echter, hun bedrijf trok de aandacht van enkele buren. Zij lieten zich inspireren en zetten hun eigen take-out maaltijd winkel op, bijna dezelfde maaltijden serverend als Pen en Rhio. Deze concurrentie was van grote negatieve invloed op de business en de twee besloten om voor een tijdje te stoppen en uit te kijken naar een andere locatie voor hun bedrijf, een plek met minder concurrenten en dichter bij de lokale markt om ook hun transportkosten te verminderen.