De Medewerkers van MBC Nederland

Bronno Mulder
Bronno MulderProjectcoördinator
Bronno is een adviseur voor community development bij MBC. Hij heeft een brede ervaring in ontwikkelingswerk en heeft voor verschillende organisaties in diverse landen gewerkt. Hij helpt de armen in de Filipijnen door middel van Micro-business training. Hij brengt 50% van zijn tijd in de Filipijnen door en de andere 50% werkt hij in andere landen of vanuit zijn thuiskantoor in Nederland.
Wilma Luiten
Wilma LuitenProject Manager, Trainer
Vanuit Nederland ondersteunt Wilma het team met de coördinatie, de voorbereiding en de realisatie van verschillende projecten over de hele wereld. Ze werkt voor haar eigen bedrijf als projectmanager in Nederland. Ze is getrouwd en heeft drie kinderen.
Peter de Hoogh
Peter de HooghProject Coordinator, Trainer
Peter de Hoogh heeft Ontwikkelingseconomie gestudeerd en heeft 20 jaar ervaring in de sector, met name in Latijns Amerika, Oost Afrika en Oost Europa. Hij werkt sinds medio 2018 als zelfstandig ondernemer en geeft trainingen op het gebied van Community Development, Fondsenwerving en Business Development. Peter is een gecertificeerd trainer van MBC op het gebied van GYB en SYB.
Bert Hobelman
Bert HobelmanTrainer
Bert Hobelman is trainer bij MBC. Hij heeft een eigen software bedrijf, is getrouwd en heeft twee kinderen die in zijn zaak werken. Vanuit zijn werk verzorgt Bert veel trainingen voor bedrijven en scholen. Voor MBC doet hij de Generate Your Business training en de Start Your Business training.
Ab Luesink
Ab LuesinkAdministratie & Financiën
Ab runt zijn eigen bedrijf als controller, informatie manager, project manager, en administratief & financieel expert. Hij heeft uitgebreide ervaring in alle aspecten van financieel beheer, controle en met name in boekhouding en informatiesystemen. Zijn ambitie is om klanten te voorzien van optimale informatie (systemen) ten gunste van organisatiebeheer en -controle. In zijn vrije tijd ondersteunt hij het MBC als penningmeester.