Mae Sheil is een jonge moeder, getrouwd met een kerken stichtende pasor in Bago, Cebu, de Filipijnen. Deze regio werd twee jaar geleden verwoest door de tyfoon Hayan. De werkeloosheid is erg groot in de nasleep van de tyfoon. Mae Sheil en haar man kunnen met moeite de eindjes aan elkaar knopen nu een van hem aslpastor werkt. Ze zijn zo arm dat ze tijdelijk wonen in de kerk die hun kerkstichting elders ondersteunt. Als ze op eigen benen kunnen staan zullen ze ergens anders woonruimte zoeken.

Mae Sheil nam deel aan de Start Your Business training met het idee om een eetstalletje te begionnen. Ze hoopt dat dat het middel zal worden die het mogelijk maakt om haar familie te indersteunen. Haverwege de 5-daagse training liet ze de trainers een foto zien van de eetstalletje van een van haar comcurenten. Toen ze werket aan haar marktonderzoek sprng ze ineens op van haar stoel en rende naar deze concurent toe en begin hem de vragen te stellen die ze had geleerd in de training. Ze kwam terug met kostbare en bruikbare informatie die haar helpt in het starten van haar bedrijf.

Het MBC helpt haar om haar bedrijfsplan te voltooien zoat ze een lening kan aanvragen bij een micro-financieringsorganisatie. Ze heeft hoge verwachtingen van de kans die ze krijgt en ze is vervuld van de hoop dat dit bedrijfsinitiatief haar uit de armoede zal helpen.