Het bestuur van Stichting MBC in Netherland

Jan Willem Luiten
Jan Willem LuitenVoorzitter
Jan Willem is de Technisch Accountmanager bij Duits Sustainable Solution. Hij is verantwoordelijk om hun relaties de best mogelijke ervaring te geven in het zaken doen met hen. Hij stelt verkoopplannen uit en voert deze uit, om winstgevende inkomsten te genereren. Daarnaast heeft hij een hart voor mensen in nood en zet hij zijn vrije tijd, energie, creativiteit en ervaring in als voorzitter van de Stichting MBC.
Ab Luesink
Ab LuesinkTreasurer
Ab runt zijn eigen bedrijf als informatiemanager, projectmanager en als administratief en financieel deskundige. Hij heeft uitgebreide ervaring in alle aspecten van financieel management en boekhouding, en met informatiesystemen in het bijzonder. Zijn ambitie is om opdrachtgevers te voorzien van optimale informatie(systemen) ten behoeve van organisatie en management. In zijn vrije tijd ondersteunt hij de MBC als penningmeester.
Marianne Otterspreer
Marianne OtterspreerSecretaresse
Liefde voor de zorg, dat is wat Marianne Otterspeer drijft in haar werk. “Nergens zijn mensen zo puur en kwetsbaar als in de zorg.” Die liefde ontstond tijdens haar eerste baan in een verpleeghuis. “Vanwege het mooie werk dat mensen doen, maar ook vanwege de verhalen van bewoners en patiënten”. Ze woonde en werkte een tijdje in Azië met haar gezin. Dit heeft haar nog meer bevestigd dat elk mensenleven uniek en waardevol is.